gold-partner.jpg

Beans United a obtinut statutul de HubSpot Gold Partner

Publicat de: Andreea Moisa

31 Mai 2016

Beans United, prima agentie partener HubSpot din Romania care implementeaza metodologia de inbound marketing a obtinut statutul de HubSpot Gold Partner.

poza-comunicat-beans-cover-800

Agentia Beans United a luat nastere in ianuarie 2014, din nevoia de a crea un alt fel de marketing, unul care nu este intruziv, nu intrerupe oamenii din activitatea lor ci le ofera o experienta remarcabila in fiecare moment din procesul de cumparare in care se afla.

Filosofia dezvoltata de HubSpot a transformat peste 13.500 de companii din 90 de tari. Folosind inbound marketingul pentru a atrage vizitatorii, a-i converti in lead-uri si a-i avansa treptat catre momentul achizitiei, companii din intreaga lume si-au triplat numarul de lead-uri provenite din mediul online.

"Beans United este prima si singura agentie partenerHubSpot din Romania. Andreea impreuna cu intreaga echipa au demonstrat o dorinta continua de dezvoltare si au reusit sa obtina rezultate exceptionale pentru clienti. Astfel, agentia Beans United a reusit intr-un timp foarte scurt sa atinga statutul de HubSpot Gold Partner. Acest lucru spune multe despre capacitatea echipei de a adopta si a aplica metodologia de inbound marketing atat in promovarea agentiei cat si in folosul clientilor care beneficiaza de rezultate reale, in ciuda faptului ca se afla intr-o piata care abia acum incepe sa adopte filosofia de inbound marketing", afirma Iliyana Stareva (Senior Channel Consultant - HubSpot)."

Desi inbound marketing-ul a luat amploare la nivel international datorita rezultatelor masurabile si costurilor scazute fata de metodele traditionale de marketing, in Romania agentia Beans United joaca rolul de pionier in aceasta industrie.

Agentia a primit acest statut datorita faptului ca a atras un numar semnificativ de clienti care au utilizat platforma de Marketing si Vanzari HubSpot si datorita rezultatelor remarcabile obtinute pentru acestia.

In portofoliul de clienti ai agentiei se regasesc astazi companii precum: Volvo Cars, SafeFleet, Step IT, Leo Pharma, Idea Bank, Ana Hotels, Donna Medical Center etc

Intregul articol publicat de IQads este disponibil aici.

Descarcă studiul